REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

KUTAC ZA UČENJE

Samo-Procjena  
Naši tečajevi
PROJEKT

Što je REVEAL 2  
PARTNERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
SURADNICI

Pridruženi partneri  
VIJESTI & Sadržaj

Vijesti  
Dogadanja

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

CSV partner of REVEAL

Volonterski Centar za podršku - CSV


Volonterskim centrom za podršku regije Chieti (CSVCH), upravlja neprofitna organizacija Centro Solidarietà Incontro Ascolto e Prima Accoglienza ONLUS, a usmjerena je na podršku volonterstvu kroz niz aktivnosti kao što su promocije, savjetovanja, obuke, informiranje i istraživanja.

Volonterski centar za podršku (CSV) su dio mreže strukturirane podrške koja se proširila po cijelom talijanskom nacionalnom teritoriju sukladno talijanskom Zakonu o volonterstvu n.266/1991 i Uredbi iz 1997. CSVCH pruža usluge podrške organizacijma koje organiziraju volontere. CSVs se financira iz zaklada (uglavnom zaklade iz bankarskog sektora).

Volonterski centar za podršku Chieti je osnovan u lipnju 1999. CSVCH Chieti (CSV) je u potpunosti integriran u nacionalnu mrežu CSV.net, koja se sastoji 78 ostalih volonterskih centara.CSV.net je proaktivna članica Europskog Volonterskog centra (CEV), sa sjedištem u Bruxellesu.

S ciljem poticanja volonterstva, i kvalitativnog i kvantitativnog, CSVCH pruža slijedeće usluge nizu volonterskih organizacija u regiji Abruzzo:

osigurava alate i potpomaže aktivnosti za poboljšanje kulture solidarnosti; potiče nove volonterske inicijative i snaži postojeće; savjetodavne usluge i stručnu pomoć, kao i alate za podršku planiranja, početka i provedbe pojedinih volonterskih aktivnosti; obuka i inicijative izgradnje kapaciteta za volontera i volonterske organizacije; informiranje, dokumentiranje podataka o aktivnostima lokalnog i nacionalnog volontiranja.
Da bi se doprlo do što većeg broja udruga i ljudi, uz sjedište u Chieti, CSVCH ima dva periferna ureda u Lanciano i Vasto, te dva u glavnim gradskim središtima.
RevealŽelite li
znati više
o projektu REVEAL
Reveal
Predbilježite se ovdje:  
     Ažurirati
     Ukloniti
   Procitajte
najnovije vijesti
o projektu REVEAL
i povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europi.


Testirajte svoje vještine i
povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."