REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

KUTAC ZA UČENJE

Samo-Procjena  
Naši tečajevi
PROJEKT

Što je REVEAL 2  
PARTNERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
SURADNICI

Pridruženi partneri  
VIJESTI & Sadržaj

Vijesti  
Dogadanja

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

Espiral Entitat de Serveis partner of REVEAL

Espiral Entitat de Serveis


Espiral Entitat de Serveis je privatna neprofitna organizacija osnovana 1992 godine u Španjolskoj. Cilj joj je promicanje socijalne aktivnosti i projekata koji omogućava ljudima i zajednicama da izbjegnu socijalnu isključenost i potiču solidarnost i međunacionalnu suradnju u okviru svjetskog održivog razvoja. Espiral promiče cjeloživotno učenje sudjelovanjem u brojnim europskim projektima vezanim za obrazovne tečajeve i e-učenje.

Espiral je aktivan u nekim europskim PAP, jer vjeruje da je cjeloživotno učenje snažan alat za socijalnu koheziju, zajedno s drugim subjektima u Europi.

Europska mobilnost; Espiral promovira europsku mobilnost za različite ciljne skupine kroz radnu i jezičinu praksu i studijske posjete za profesionalce. Nudi radne prakse i učenje jezika u inozemstvu. Također je domaćin ljudima voljnim da steknu radno iskustvo u Girona. Europski program Leonardo DaVinci i Espiralov program Pometeus jamče kvalitetu i stažiranje prilagođeno svakom pojedinom slučaju.

Pomoć i savjetovanje za lokalne organizacije i uprave o sudjelovanju i razvoju projekata EU.

Savjetovanje, procjena i upravljanje; Espiral potiče druge pravne osobe i upravne strukture da razmjenjuju primjere dobre prakse razvijene u Europi. Također, daje podršku i stručnu tehničku pomoć u razvoju i praćenju različitih projekata. Espiral promiče tehničko sudjelovanje u lokalnim upravama i organizacijama civilnog društva u izradi i upravljanju europskim projektima.

Espiralov tim radi na inicijativama i aktivnostima u području socijalne kohezije i surađuje s europskim i južnoameričkim organizacijama u upravljanju projektima usmjerenim na europsko građanstvo.
RevealŽelite li
znati više
o projektu REVEAL
Reveal
Predbilježite se ovdje:  
     Ažurirati
     Ukloniti
   Procitajte
najnovije vijesti
o projektu REVEAL
i povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europi.


Testirajte svoje vještine i
povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."