REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

Zona de învăţare

Autoevaluare  
Cursuri
PROIECT

Ce este REVEAL 2  
PARTENERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
ASOCIATI

Parteneri asociati  
STIRI & AGENDA

Stiri  
Evenimente

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

Espiral Entitat de Serveis partner of REVEAL

Espiral Entitat de Serveis


Espiral Entitat de Serveis este o organizatie privata non-profit înfiintata în anul 1992 în Spania. Scopul sau este promovarea de actiuni si proiecte sociale care permit indivizilor si comunitatilor sa evite excluderea si încurajeaza solidaritatea si cooperarea transnationala într-un cadru global de dezvoltare durabila. Espiral promoveaza programul LLP prin participarea la numeroase proiecte europene legate de programe de studiu si e-Learning.

Espiral actioneaza în câteva PAP europene, deoarece considera ca învatarea de-a lungul vietii este un instrument puternic de sustinere a coeziunii sociale cu alte entitati din Europa.

Mobilitatea europeana. Espiral promoveaza mobilitatea europeana pentru diferite grupuri tinta, prin intermediul unor stagii de practica profesionala si de studiu al limbilor straine, precum si prin vizite de studiu pentru profesionisti. Oferim stagii de practica profesionala si de studiu al limbilor în strainatate. De asemenea, gazduim persoanele care doresc sa acumuleze experienta profesionala în Girona. Programul european Leonardo da Vinci si programul Prometeus dezvoltat de Espiral sunt proiecte cu calitate garantata si adapteaza stagiile de practica la caracteristicile fiecarui caz individual.

Asiguram organizatiilor si administratiilor locale management si consiliere în domeniul participarii la proiecte UE si al dezvoltarii acestora.

Oferim consultanta, evaluare si management. Espiral sprijina alte entitati si administratii sa împartaseasca la nivel european bunele practici dezvoltate. De asemenea, acorda sprijin si expertiza tehnica pentru dezvoltarea si monitorizarea a diverse proiecte. Espiral asigura autoritatilor locale si organizatiilor societatii civile suport tehnic în domeniul elaborarii si gestionarii de proiecte europene.

Echipa lucreaza la initiative si activitati în domeniul coeziunii sociale si colaboreaza cu organizatiile din Europa si America de Sud în domeniul gestionarii proiectelor centrate pe cetatenia europeana.

www.espirals.org
Contact e-mail pentru proiect: espiral@revealvolunteering.euRevealDoriti
sa aflati mai multe
despre REVEAL
Reveal
Înscrieti-va aici:  
     Actualizare
     Eliminare
   Cititi
cele mai noi stiri
despre proiectul REVEAL
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.


Testati-va abilitatile
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."