REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

KUTAC ZA UČENJE

Samo-Procjena  
Naši tečajevi
PROJEKT

Što je REVEAL 2  
PARTNERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
SURADNICI

Pridruženi partneri  
VIJESTI & Sadržaj

Vijesti  
Dogadanja

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

IDP partner of REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

IDP europski konzultanti


IDP je dinamična tvrtka za pružanje usluga pomoći širokog spektra klijentima iz javnog i privatnog sektora s prilagođenim uslugama savjetovanja i izobrazbe o EU mehanizama financiranja i programima.

Tvrtka je osnovana 1996. do strane grupe stručnjaka za programe EU, a koji aktivno djeluju u Bruxellesu od 1991. IDP pomaže različitim klijentima u rasponu od velikih multinacionalnih korporacija do malih poduzeća u praćenju mogućnosti i dostupnosti fondova EU za financiranje programa, vođenju programa kojima upravljaju EU institucije i agencije, kao što su Framework Programme, Program za cjeloživotno učenje, Life +, kultura, Daphne, itd. Tvrtka također pruža savjetodavne usluge prilagođene i za Sveučilišta i Istraživačke centre o pristupu EU fondovima i bespovratnim sredstavima.

Od 1999 IDP je razvio kompetentnost u pružanju kvalitetne obuke o financiranju projekata, upravljanju projektima EU i mehanizmima financiranja. IDP pruža obuku za profesionalce i rukovoditelje iz oba sektora: javnog i privatnog. Osim toga, IDP pruža specijaliziranu obuku i savjetodavne usluge za treći sektor u cjelini, tj. neprofitnim i nevladinim organizacijama. Kroz različite kombinacije usluga, IDP godišnje organizira u prosjeku oko 1200 sati treninga za otprilike 500 + korisnika.

Osim toga, IDP organizira tri puta godišnje petodnevne tečajeve (tkz. Master Class) u Bruxellesu o tome kako bolje iskoristiti EU mogućnosti financiranja kroz programe Europske Unije. Master Class je praktični trening koji se bazira na konkretnom iskustvu IDP-a u pripremni dobrog projektnog prijedloga za EU fondove.

Partneri IDP-a imaju više od 20 godina međunarodnog iskustva u pripremi, upravljanju i nadzoru nad velikim međunarodnim projektima. IDP je osobito specijaliziran na pružanje kvalitetne usluge savjetovanja i treninga o EU fondovima i garantovima zahvaljujući svom bogatom iskustvu u upravljanju projektima financiranim iz EU fondova još od 1991.

U projektu REVEAL, IDP je iskoristio svoje neposredno iskustvo i znanje o trećem sektoru i volonterstvu. IDP pruža obuku za volontiranje ne profitnim organizacijama, te razumije dimenziju izgradnje kapaciteta trećeg sektora u cjelini.

Jedan partner IDP-a je intenzivno radio na financijskom razvoju privatnog sektora te je svojom stručnošću doprinio i financijskom modeliranju projekata REVEAL.

Osnovan u Italiji, IDP ima urede i u Italiji (Pescara) i u Bruxelles.

IDP European Consultants SAS
sq. Charles M. Wiser 19, 1040 Brussels, Belgium +32.2.2802766
Via Ronchi 19, 65123 Pescara, Italy +39.085.8673019RevealŽelite li
znati više
o projektu REVEAL
Reveal
Predbilježite se ovdje:  
     Ažurirati
     Ukloniti
   Procitajte
najnovije vijesti
o projektu REVEAL
i povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europi.


Testirajte svoje vještine i
povecajte ucinkovitost
volonterstva u
Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."